Saturday, 28 July 2012

SINGLE KEMBALI

Hai kawan . ok , kan miera dah cakap jangan sampai miera hilang sabar . ha , kan dah hilang sabar . miera dah betol betol kehilangan awak , dan , miera rasa bersalah sangat sebab mungkir janji kita . tapi , miera tetap sygkan myrul . miera tetap akan tunggu myrul cari miera balik . miera syg myrul , thanks dah bersama miera selama 68 hari . walaupun masa y singkat , dah banyak pengalaman kita bersama , ok , dia memahami miera . miera syg dia sgt sgt , msg dia last miera dapat . dia cakap ` Jgn NAKAL - NAKAL ` Ya allah . miera rindu myrul sangat sangat . tapi , dia dah berubah sangat , miera nak bagi dia sedar y miera terlalu sygkan dia . dia cakap miera buat tindakan bodoh sebab ambil keputusan untuk tinggal kan dia . bila kami gaduh , dia selalu cakap ` Ingat tau b ckp , kalau sapa y terlepas cakap pasal break tak akan ada rujuk balik ` dia cakap mcm tu seolah olah dia dah tak nak kat miera . miera nak dia sedar y miera syg kan dia . dia cakap kat miera ` SBL0M LINK TLEPON KTA PTOS. .MYRUL NK MNX MAAP BNYK2 AT MYRA. .KLU ADA SKIT KN ATIE MYRA. . MYRUL XDA NIAT NK WT CM TOH. . MYRA KN KTA NK CBA PAHAM MYRUL SB TOH MYRUL XMCJ MYRA 2ARI SB NK TEST. . TP NK WT CM NA. . SUMA DH TRLMBT. .TRHARU SNGT BCA BLOG MYRA. . K LA. . SOE GANGGU. . TAKE CRE SYUNX. . msg dia sent kat miera last malam kami gaduh . kalau myrul nak tau. miera tak pernah nak marah myrul. kalau miera marahkan myrul pon jap ja . tapi , myrul selalu tak hiraukan miera . myrul tau , myrul dah byk buat miera berubah . tapi , knapa last last myrul hampakan miera ? mirul seolah olah bagi harapan palsu ja kat miera . mirul ingat janji mirul kat miera ? mirul cakap `B TETAP SYG AYG . B TAK KAN PENAH TINGGAL KAN AYG . B TETAP SETIA JA KAT AYG . B AKAN JAGA AYG . Tapi ? mana semua kata kata mirul ? hmm , kalau myrul ingat miera . myrul msg ja atau col miera , miera tetap tunggu myrul . ilocphu syg .

No comments:

Post a Comment