Friday, 10 August 2012

MAAFKAN SAYA SYG . :(

Awak .. saya mintak maaf buat awak mcm ni .. bukan niat saya .. saya taw awk cuba berubah demi saya .. tapi .. saya pulak ambik keputusan nakk tnggalkan awak .. saya mintak maaf .. saya syg awakk .. tapi , saya rasa saya diabaikan .. awk tau , sy trial exam tapi , xde pon msg dari awk nak wish sya exam ke apa .. awak ,, saya tunggu awakk .. awak tau takk ? awakk pernah fikir tak .. awak kisah takk pasal sya .. sya fikirkan awak ja setiap msa smpaikan msa sy byk untuk memikirkan awak .. sy tak boleh jwb exam harini .. sy fikirkan hbungan kita sygg .. awak pernah fikir tak perasaan sya skrg .. awk ckap sy sakitkn hati awk .. awk y sakitkan hti sy .. awk abaikan sy .. sy sdehh .. awk tau .. sy tnggu msg awk .. awk rasa takk .. sya rndu kan awak .. awak faham tak .. saya sygkan awak .. tapi .. saya rasa ini y awak nakkan .. hmm , ya tuhan , tlg lah beri miera kekuatan untuk hadapi semua ni .. miera sygkan dia .. miera cinta kan dia .. tapi ,, dia selalu abaikan miera .. miera harap cinta kami bersatu dan tak dapat dipisahkann .. tapi ,, dia dahh tak sygkan mieraa .. :'(

No comments:

Post a Comment