Monday, 3 September 2012

SAYA HARAPKAN AWAK LAGI !

Hai sygss , harini , saya nak story pasal dia lagi lah , saya dah buntu sgt2 . mira nak dia balik ! please ! kalau dia baca blog mira ni , mira nak dia tau , mira syg dia , mira tetap tunggu dia sampai hari ni , pintu hati mira hanya untuk dia . tak ada sapa y dapat hati mira . mira nak mirul ja . mira rindu mirul sgt2 . lama tak dengar sora mirul kan ? lama tak msg kan ? bila kita nak jadi mcm dulu balik ya ? bila kita nak bersatu balik ya ? mirul dah ada org lain ka ? kalau mirul dah ada org lain , mira nak mirul hantar satu ja msg y mirul dah ada peganti lain . please ! mira akan cuba terima , tapi , tlglah jngn buat mira rasa bersalah dengan mirul , mirul tau kan mcm mana sygnya mira kat mirul ? mirul tau kan ? tlglah mirul jgn buat mira gila byang sowg2 . please mirul . mirul , mira tetap akan tunggu mirul tau ? mira sygkan mirul tau ? mira akan cuba jd y terbagus untuk mirul , tapi , mira tak tau napa mirul masih anggap mira y salah . mirul , mira nak mintak maaf kalau ada cakap kasaq gn mirul , harap maafkan mira , salam !

KEJAMNYA AWAK !

Hm , hai hampa , kali ni mira nak story pasal si dia lagi , mira rindu dia sangat2 lah . tiap2 hari mira tunggu msg dari dia . tapi , tak dak pun .  napa dia buat mcm ni haa ? mira buat salah apa kat dia ? napa dia hilangkan diri lepas dia mintak tlg mira tu ? dia dah ada y punya ka ? hm , mira harap sgt2 suatu hari nanti mira akan lupakan dia . mira masih ada harga diri , mira tak akan ganggu kalau dia dah ada org lain . tapi , mira cuba lupakan dia . mira tak mampu . mira rindu dia sgt2 . mira nak dia balik , walaupun mira pernah caci dia , tapi , mira tetap sygkan dia , mira tau mira tak boleh buat dia bahagea . mira mintak sangat2 untuk lupakan dia . mira dah tak tahan dengan semua ni . mira tak mau mcm ni . mira kena kuat , mira tak nak dia tau y mira lemah , tapi , mira tak boleh , tiap2 hari asyik tgok hnset jaa , nak call dia . tapi , mira tak boleh , bap mira tau dia tak nak diganggu , mira nak mirul tau . mira syg mirul sgt2 . :(

Saturday, 1 September 2012

I MISS YOU .

Assalammualaikum ! Kali ni miera nak story pasal ex mira . (AMIRUL IZWAN) . Hm , mira rindu dia sesangat . tiap2 hari , mira call dia . dia tak angkat , msg mira tak balas . mira sedih sgt2 dia buat mira mcm ni , last mira sent msg kat dia , mira ckp mira akan lupakan dia . tapi , sampai hari ni , napa mira masih belom lupakan dia ? napa tiap masa hnya dia dalam ingatan mira ? mira mintak sgt2 untuk lupakan dia . hm , ya allah , berikanlah mira kekuatan untuk melupakan dia , kalau dia dah ada peganti mira , bg lah mira kekuatan untuk menerima kenyataan semua ni . mira rindu dia , mira rindu kenangan2 kami , :(