Saturday, 1 September 2012

I MISS YOU .

Assalammualaikum ! Kali ni miera nak story pasal ex mira . (AMIRUL IZWAN) . Hm , mira rindu dia sesangat . tiap2 hari , mira call dia . dia tak angkat , msg mira tak balas . mira sedih sgt2 dia buat mira mcm ni , last mira sent msg kat dia , mira ckp mira akan lupakan dia . tapi , sampai hari ni , napa mira masih belom lupakan dia ? napa tiap masa hnya dia dalam ingatan mira ? mira mintak sgt2 untuk lupakan dia . hm , ya allah , berikanlah mira kekuatan untuk melupakan dia , kalau dia dah ada peganti mira , bg lah mira kekuatan untuk menerima kenyataan semua ni . mira rindu dia , mira rindu kenangan2 kami , :(

No comments:

Post a Comment