Tuesday, 30 October 2012

SAYANG LAH KUT ,

Haha , happy sikit harini , sikit jelah tapi , Semalam dapat cakap fhone dengan kekanda kita teww ; heee , sat muncul sat hilang . Tapi , bila awak hilang pun , saya tak kisah . bila awak tinggal saya ada kawan2 saya , bila saya ada msalah baru awak datang kan ? macam tau2 ja y saya dalam masalah , apa pun y awak buat kat saya , saya tak kisah , tapi , sejujurnya syg saya kat awak dah berkurang lah , macam lah awak pun kan ? semalam awak tanya saya sygkan awak lagi ke ? mestilah kan , tapi , awak tak tanya pun syg sya kan awak mcm dlu lagi ke tak , tapi , jujur , saya syg kat awak dah berkurang , apa yang awak buat kat saya , tapi , mungkin kita kawan balik saya akan syg awak mcm dulu balik . ya dak ? apa pun , sorry lah kalau saya dah berubah . :)

Monday, 3 September 2012

SAYA HARAPKAN AWAK LAGI !

Hai sygss , harini , saya nak story pasal dia lagi lah , saya dah buntu sgt2 . mira nak dia balik ! please ! kalau dia baca blog mira ni , mira nak dia tau , mira syg dia , mira tetap tunggu dia sampai hari ni , pintu hati mira hanya untuk dia . tak ada sapa y dapat hati mira . mira nak mirul ja . mira rindu mirul sgt2 . lama tak dengar sora mirul kan ? lama tak msg kan ? bila kita nak jadi mcm dulu balik ya ? bila kita nak bersatu balik ya ? mirul dah ada org lain ka ? kalau mirul dah ada org lain , mira nak mirul hantar satu ja msg y mirul dah ada peganti lain . please ! mira akan cuba terima , tapi , tlglah jngn buat mira rasa bersalah dengan mirul , mirul tau kan mcm mana sygnya mira kat mirul ? mirul tau kan ? tlglah mirul jgn buat mira gila byang sowg2 . please mirul . mirul , mira tetap akan tunggu mirul tau ? mira sygkan mirul tau ? mira akan cuba jd y terbagus untuk mirul , tapi , mira tak tau napa mirul masih anggap mira y salah . mirul , mira nak mintak maaf kalau ada cakap kasaq gn mirul , harap maafkan mira , salam !

KEJAMNYA AWAK !

Hm , hai hampa , kali ni mira nak story pasal si dia lagi , mira rindu dia sangat2 lah . tiap2 hari mira tunggu msg dari dia . tapi , tak dak pun .  napa dia buat mcm ni haa ? mira buat salah apa kat dia ? napa dia hilangkan diri lepas dia mintak tlg mira tu ? dia dah ada y punya ka ? hm , mira harap sgt2 suatu hari nanti mira akan lupakan dia . mira masih ada harga diri , mira tak akan ganggu kalau dia dah ada org lain . tapi , mira cuba lupakan dia . mira tak mampu . mira rindu dia sgt2 . mira nak dia balik , walaupun mira pernah caci dia , tapi , mira tetap sygkan dia , mira tau mira tak boleh buat dia bahagea . mira mintak sangat2 untuk lupakan dia . mira dah tak tahan dengan semua ni . mira tak mau mcm ni . mira kena kuat , mira tak nak dia tau y mira lemah , tapi , mira tak boleh , tiap2 hari asyik tgok hnset jaa , nak call dia . tapi , mira tak boleh , bap mira tau dia tak nak diganggu , mira nak mirul tau . mira syg mirul sgt2 . :(

Saturday, 1 September 2012

I MISS YOU .

Assalammualaikum ! Kali ni miera nak story pasal ex mira . (AMIRUL IZWAN) . Hm , mira rindu dia sesangat . tiap2 hari , mira call dia . dia tak angkat , msg mira tak balas . mira sedih sgt2 dia buat mira mcm ni , last mira sent msg kat dia , mira ckp mira akan lupakan dia . tapi , sampai hari ni , napa mira masih belom lupakan dia ? napa tiap masa hnya dia dalam ingatan mira ? mira mintak sgt2 untuk lupakan dia . hm , ya allah , berikanlah mira kekuatan untuk melupakan dia , kalau dia dah ada peganti mira , bg lah mira kekuatan untuk menerima kenyataan semua ni . mira rindu dia , mira rindu kenangan2 kami , :(

Wednesday, 22 August 2012

HATE YOU

Awak , saya tak sangka . awak boleh mungkir janji awak . ok , saya tak kisah kalau awak happy dengan diA . awk dah boleh lupakan saya kan ? ok , saya bagi awak hidup dengan dia . awak jangan cari saya dah lepas ni , awak tau , saya dah abaikan semua org hnya untuk awak , tapi , napa ni y awak balas kat saya . thanks sgt2 buat sya mcm ni . awak dah berubah . saya sedih sgt2 awak buat saya mcm ni . tak pa , saya akan belajar lupakan awak . saya akan belajar walaupun siksa sgt nak lupakan awak . makin saya cuba makin rindu n syg sya kat awak bertambah . awak saja kan nak bgi saya sakit hati ? awak suruh saya msg dia sebab nak suruh dia gtau awak duk msg dgn dia apa semua kan ? hmm , thanks lahh . saya nak awak tau , awak buat saya mcm ni sya bhagia sgt2 lahh . jgn prnah cari saya lagiii ! :')

Friday, 10 August 2012

MAAFKAN SAYA SYG . :(

Awak .. saya mintak maaf buat awak mcm ni .. bukan niat saya .. saya taw awk cuba berubah demi saya .. tapi .. saya pulak ambik keputusan nakk tnggalkan awak .. saya mintak maaf .. saya syg awakk .. tapi , saya rasa saya diabaikan .. awk tau , sy trial exam tapi , xde pon msg dari awk nak wish sya exam ke apa .. awak ,, saya tunggu awakk .. awak tau takk ? awakk pernah fikir tak .. awak kisah takk pasal sya .. sya fikirkan awak ja setiap msa smpaikan msa sy byk untuk memikirkan awak .. sy tak boleh jwb exam harini .. sy fikirkan hbungan kita sygg .. awak pernah fikir tak perasaan sya skrg .. awk ckap sy sakitkn hati awk .. awk y sakitkan hti sy .. awk abaikan sy .. sy sdehh .. awk tau .. sy tnggu msg awk .. awk rasa takk .. sya rndu kan awak .. awak faham tak .. saya sygkan awak .. tapi .. saya rasa ini y awak nakkan .. hmm , ya tuhan , tlg lah beri miera kekuatan untuk hadapi semua ni .. miera sygkan dia .. miera cinta kan dia .. tapi ,, dia selalu abaikan miera .. miera harap cinta kami bersatu dan tak dapat dipisahkann .. tapi ,, dia dahh tak sygkan mieraa .. :'(

Saturday, 4 August 2012

SAYANGS AWAKS !

Lama miera tak story kat blog ni kan ? Miera busy lhaa dearr . ok , sini lah tempat segalanya masalah miera kongsi kat sini . miera syg sgt kat blog miera ni . heee , ok2 . sekarang , miera nak cakap y dia dah terima miera balik ( AMIRUL IZWAN ) . Thanks awak dah terima miera . miera happy sgt sgt . haha , harap awak berubah lah sekarang . kan ? hee , semalam memang saya tak ada feeling pon . ngantok bak kau syg . sorry kalau saya tak col awak . saya tak ada kredit . tapi , jujur i miss u lahh . ok , saya nak cakap , saya nak terima awak balik . heee , thankss lahh tau ?

Saturday, 28 July 2012

I LOVE YOU SYG :)


Ok, ni kawan baik miera , lebih sikit `jantung hati miera . miera syg dia . dia byk bagi sokongan dan dorongan kat miera . dia paling tak suka org rapat dengan miera . jeleous kononnya . kuat bebai , rasa nak luku ja kepala . suka bergaya dan macam2 lah hobi dia . layan dia naik gila ja. tapi , btw ilove u syg . awak siti saya miera . awak gila saya meren . itulah kita . heee :))

SINGLE KEMBALI

Hai kawan . ok , kan miera dah cakap jangan sampai miera hilang sabar . ha , kan dah hilang sabar . miera dah betol betol kehilangan awak , dan , miera rasa bersalah sangat sebab mungkir janji kita . tapi , miera tetap sygkan myrul . miera tetap akan tunggu myrul cari miera balik . miera syg myrul , thanks dah bersama miera selama 68 hari . walaupun masa y singkat , dah banyak pengalaman kita bersama , ok , dia memahami miera . miera syg dia sgt sgt , msg dia last miera dapat . dia cakap ` Jgn NAKAL - NAKAL ` Ya allah . miera rindu myrul sangat sangat . tapi , dia dah berubah sangat , miera nak bagi dia sedar y miera terlalu sygkan dia . dia cakap miera buat tindakan bodoh sebab ambil keputusan untuk tinggal kan dia . bila kami gaduh , dia selalu cakap ` Ingat tau b ckp , kalau sapa y terlepas cakap pasal break tak akan ada rujuk balik ` dia cakap mcm tu seolah olah dia dah tak nak kat miera . miera nak dia sedar y miera syg kan dia . dia cakap kat miera ` SBL0M LINK TLEPON KTA PTOS. .MYRUL NK MNX MAAP BNYK2 AT MYRA. .KLU ADA SKIT KN ATIE MYRA. . MYRUL XDA NIAT NK WT CM TOH. . MYRA KN KTA NK CBA PAHAM MYRUL SB TOH MYRUL XMCJ MYRA 2ARI SB NK TEST. . TP NK WT CM NA. . SUMA DH TRLMBT. .TRHARU SNGT BCA BLOG MYRA. . K LA. . SOE GANGGU. . TAKE CRE SYUNX. . msg dia sent kat miera last malam kami gaduh . kalau myrul nak tau. miera tak pernah nak marah myrul. kalau miera marahkan myrul pon jap ja . tapi , myrul selalu tak hiraukan miera . myrul tau , myrul dah byk buat miera berubah . tapi , knapa last last myrul hampakan miera ? mirul seolah olah bagi harapan palsu ja kat miera . mirul ingat janji mirul kat miera ? mirul cakap `B TETAP SYG AYG . B TAK KAN PENAH TINGGAL KAN AYG . B TETAP SETIA JA KAT AYG . B AKAN JAGA AYG . Tapi ? mana semua kata kata mirul ? hmm , kalau myrul ingat miera . myrul msg ja atau col miera , miera tetap tunggu myrul . ilocphu syg .

Friday, 27 July 2012

Berubah :)

Ok , kali ni awak buat lagi mcm ni kat saya kan ? ok , buat bagi selalu k ? tak larat dah lah dengan awak ni . kalau awak rasa dah boring dgn saya . tinggalkan saya . ok ? saya dah tak larat dah gaduh gaduh dengan awak . awak dah betul betul berubah . awak dah tak sayang kan saya . saya rasa awak macam ada org lain ja . saya cuba nak pertahan kan hubungan kita syg . tapi , kali ni awak dah betol betol berubah . saya dah tak larat dah mcm ni . saya syg kan awak . tapi , awak buat saya ni mcm kawan awak . mana janji janji kita syg ? mana ? awak boleh sumpah apa semua dengan saya . tapi , awak buat saya macam ni . selagi saya boleh tahan dengan awak , saya akan tahan . kalau saya dah tak tahan . maaf kalau saya tinggal kan awak .

Monday, 23 July 2012

Rindu kau !

Ok , kawan . miera tak happy lagi dengan sidia , ya allah , miera rindu dia sangat sangat . miera syg dia sangat sangat . miera nak jadi macam dulu lagi dengan dia , miera sedih lah macam ni . miera nak berbaik dengan dia , dua hari kami tak contact . tak manja manja . rindu sangat lah . ya allah , lembutkan lah hati buah hati miera sorg ni . miera rindu dia sangat sangat . miera nak dia pujuk miera . miera tekad nak buat tak tau kat dia , tapi sumpah tak boleh . miera rindu dia sangat sangat . kalau lah dia faham perasaan miera ? hmm , miera tunggu dia kot nak pujuk miera . tapi , dia buat tak tau ja kat miera . miera syg dia . ok , mmg miera tau salah bercouple , kalau miera boleh kawin lama dah kami kawin , tapi , dah tak boleh kawin . apa pun tak apa lah . hmm , tapi miera tak kisah apa pun . miera rindu kan buah hati miera (AMIRUL IZWAN) Miera tunggu dia msg miera , tapi , dia tak msg pun miera , dia tak col pun . miera habis mandi miera tengok ada msg dia , dia cakap i love u syg . miera happy sgt2 . bila miera rep balik , dia dah tak layan . miera col pun tak angkat , tetiba miera nangis , hmm , miera rindu dia . knapa dia tak paham miera ? hmm , miera syg dia . pa , kalau pa bca ni , ma nak gtau . ma cinta n rindukan pa plus plus . tlg maafkan ma syg ? ma tau ma y salah . ma mintak maaf sangat sangat .

Sunday, 22 July 2012

I LOVE YOU

Hai awak , hari ni miera sedih sangat sangat lah . miera harap sangat dia dapat memahami miera . dia pujuk miera bila miera marahkan dia . tapi , dia tak paham miera . dia tetap cakap miera y salah . terlalu banyak ujian y miera dapat bersama dia . tapi , apa pun terjadi miera janji y miera tak akan tinggal dia . miera nak bahagia dengan dia macam dulu lagi . miera syg kan dia sangat sangat . miera harap miera dgn dia dapat jalani semua masalah bersama . miera tunggu dia pujuk miera . tapi , dia buat tak tau ja kat miera  . . miera syg dia sangat sangat . miera tak boleh nak marah kan dia lama lama . rasa rindu kat dia . tapi , sampai bila miera nak mengalah dengan dia ? hmm

Monday, 21 May 2012

MY SWEET HEART :)

Hai , tau tak sapa y di atas tu ? nak tau tak ni ? ni buah hati miera ( AMIRUL IZWAN ) miera syg dia sgt sgt . dia terima buruk baik miera . dia terima miera apa adanya . dia y terbaek . dea mucuk miera . kalau mucuk miera ni tak dak  . tak tau lah jadi macam mana . mucuk miera ni sumpah n janji tak akan tinggal miera . dia syg miera . miera pun sama juga . ilucpu syg , jnji jgn tggl ma nah syg ?